Onlinemarknadsföring

Att använda uttrycket onlinemarknadsföring är för mig helt naturligt. Målet med denna artikel är att bena ut begreppen kring onlinemarknadsföring och ge er verktyg att jobba med för att komma vidare på egen hand eller med hjälp av oss. Men även få er som läser att förstå innebörden och se nyttan med onlinemarknadsföring.

Min brokiga karriär började för tjugofem år sedan med att sälja jultidningar, det var här som jag la grunden till det som idag är en webbyrå med ett hundratal kunder som vi hjälper med allt ifrån att bygga webbplatser till att driva trafik till dessa. Inriktningen på onlinemarknadsföring har legat mig varmt om hjärtat då min fables är och har de senaste åren varit nyhetsbrev och e-postmarknadsföring. Men på äldre dar så har jag kommit till en insikt av att man måste samla sina begrepp för att kunna måla en större och mer träffsäker bild och inte lämna något åt slumpen. Så nu föredrar jag att använder mig utav onlinemarknadsföring för att samlar upp en handfull olika begrepp som annars lite vorslöst används separat.

 

När man anlitar olika byråer för att hantera dessa olika tjänster så kan man få en motsatt effekt och budgeten kan lätt bli felfördelad.

 

På daKnight så samlar vi e-postmarknadsföring, sökmotoroptimering och annonsering i form av PPC (AdWords, Linkedin, Facebook, Bing osv.)